Beyoba İhsan Ünlü İlkokulu
Beyoba Mahallesi Atatürk Caddesi No42 / AKHİSAR

VİZYON

Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış,Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan,Bireyler yetiştirmektir...

MİSYON

Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Beyoba ihsan ünlü İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.

NORMAL

MANİSA 40 KM AKHİSAR 15 KM